Onze kaart

Ontdek onze kaart of onze weeklunch hieronder. Wij werken dagelijks met verse kwalitatieve producten, die met veel liefde en passie bereid worden.

LUNCH

27/10 – 31/10

Soep

* * *

Hete bliksem – ovenschotel met gehakt, puree en huisgemaakte appelmoes

* * *

Koffie

De lunch is verkrijgbaar op maandag-, donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag. (Niet op feestdagen)

 

Lunch zonder koffie: 19 euro

Lunch met koffie: 20 euro

 

Reserveer snel en eenvoudig jouw tafel via de knop in de rechterbenedenhoek.

Hapjes om te delen

Libanese pizza

krokante pizza belegd met mortadella, burrata en pesto

 

KFC Korean Fried chicken (8 st)

krokante kip in een Koreaans jasje

 

Gyoza (6 st)

Japanse gevulde dumplings

 

Huisgemaakte mini-loempia’s (v)

Loempia’s gevuld met seizoensgroentjes

 

Gelakt Iberico fingers

Krokante stukjes Iberico met BBQ-saus

 

Kroketjes tom ka kai 

Mini-kroketjes met thaise kippenvulling

Voorgerechten

Fish and chips

met verse tartaarsaus en krokante chips 

ook als hoofdgerecht te krijgen

 
Wonton soep (v)

Oosterse, heldere bouillonsoep met dumplings

optie: met kip

 

Kroket van pulled pork

ook als hoofdgerecht te krijgen

 

Kroket van bouillabaise

ook als hoofdgerecht te krijgen

 

 

Hoofdgerechten

Kraaienbiefstuk

met sjalottensaus, sucrine en verse frietjes

 

Vangst van de dag

met karnemelkstampers, garnalenbisque met kafirlimoen en seizoensgroenten

 

Thaise gele curry (v)

curry met udon noodles volgens seizoensaanbod en buikgevoel van de chef

optie: met kip

 

Simmentaler rib-eye

met pepersaus, champignonsaus of béarnaisesaus, slaatje en frietjes

 

Peking Duck

stukje eend met pastinaak en espuma van gerookte aardappel

 

Canneloni funghi (v)

pasta met champignons en een romig sausje

Desserts

Tarte tatin

met karamelijs en crumble van hazelnoot

 

Crème brûllée ‘chai latte’

geïnfuseerd met kardemom, kaneel, gember, kruidnagel en zwarte thee

 

Pumpkin spiced cheesecake

met sorbet van vijgen, ganache van butternut en witte chocolade

 

Dame blanche

met vanille-ijs van zuivelhoeve ‘De keibol’